You, the petitioner

'De woonplek' voor complexe multiproblematiek in Purmerend elders

3,719 signatures

Gemeente Purmerend wil een woonvoorziening opzetten voor mensen met een complexe problematiek zoals verslaving, psychiatrie, gedragsstoornissen en/of criminele gedrag op steenworp afstand van een kinderrijke woonwijk, speeltuin, kinderboerderij, recreatief park, skatebaan en het zwembad.

Petition

We

Bezoekers van de speeltuin, de kinderboerderij, het zwembad, het park, omwonenden en passanten.

 

observe

  • de gemeente Purmerend wil een woonvoorziening opzetten voor mensen met een complexe problematiek (zoals verslaving, psychiatrie, gedragsstoornissen en/of crimineel gedrag) op steenworp afstand van een kinderrijke woonwijk, speeltuin, kinderboerderij, recreatief park, skatebaan en het zwembad.
  • dat de gemeente zich lijkt te vergissen in de complexiteit van de doelgroep en de gevolgen voor de omgeving. Juist deze doelgroep lijkt gebaat bij minimale prikkels van buitenaf.
  • de gemeente noemt de locatie ge├»soleerd, wij zien het als een bruisend hart van activiteiten en daarnaast belangrijke route voor schoolgaande jongeren en forensen. Tevens vinden er op korte afstand emotioneel beladen begrafenissen en crematies plaats.

 

and request

Een andere geschiktere lokatie voor deze voorziening, waarbij er meer rekening gehouden zal worden met de grote gevolgen voor de omgeving welke een dergelijke voorziening met zich meebrengt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Purmerend 
Petition desk:
Closing date:
2020-02-20 
Lead petitioner:
Nancy de Rooij-Brand 
Organisation:
Actiegroep 'De Woonplek'  
Website:

History

Signatures